Goud verkopen in assen 

Bij Goudpunt Assen 

Uw kostbaarheden zijn geld waard. Wij kopen goud, zilver, munten en sieraden tegen de hoogste prijs. Maak een afspraak voor onze locatie in Assen. 

Goudpunt Groningen

uw goud verkopen in regio Assen voor de beste prijs.

Uw kostbaarheden zijn geld waard. Het is daarom interessant om uw goud & zilver te verkopen. Wij kopen alle Gouden sieraden, Gouden munten, Gouden baren, Overig goud, Zilver, Platinum, Horloges, Diamanten, Verzamelingen in regio Assen. 

Wat klanten over ons zeggen…

Ik kon er super snel terecht en ben uitstekend geholpen. Ik raad iedereen aan om naar GoudPunt te gaan!

Bastiaan

De winkel van GoudPunt zag er super goed uit en heb de hoogste prijs gekregen voor mijn oude sieraden. Nogmaals bedankt!

Mirjam

Het personeel is heel vriendelijk en het voelde goed om mijn  ouder sieraden bij GoudPunt in te leveren. Ik heb direct tegen mijn vrienden gezegd, hun goud bij Goudpunt in te leveren.

Jannie

Ik had nooit verwacht dat ik zoveel voor mijn oud goud zou krijgen. Bedankt GoudPunt.

Antje
goudpunt

Veelgestelde vragen

Oude sieraden verkopen?

Wij taxeren altijd gratis en vrijblijvend. Kom langs bij ons in de winkel en ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn.

Wanneer en hoe betalen jullie uit?

Als u bij GoudPunt verkoopt dan betalen we u direct contant uit. Geld op uw rekening is ook geen probleem bij GoudPunt. 

Kan ik ook zonder afspraak bij jullie terecht?

Ja, dat kan. U bent ook zonder afspraak welkom bij ons in de winkel 

Komt GoudPunt ook aan huis?

Is vervoer een probleem voor u? of heeft u een andere reden dat u niet langs kunt komen? Neem dan even telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Goudpunt in Assen?

Hoogste prijs garantie

Benieuwd welke goudprijs per gram u kunt krijgen? U krijgt bij ons in Assen namelijk altijd de hoogste prijs voor uw goud.

Gecertificeerde weegschalen

Onze weegschalen voldoen aan de normen en eisen. Wij werken alleen met gecertificeerde weegschalen goedgekeurd voor gebruik binnen Europa.

Gratis & Vrijblijvend

Onze goudspecialisten in Assen zijn experts op het gebied van kostbaarheden. Een taxatie is altijd kosteloos en vrijblijvend. 

Mijn goud verkopen bij Goudpunt Assen

Bij Goudpunt in Assen kunt u uw goud verkopen . Als u woont in de omgeving van Assen, kunt u zowel met als zonder afspraak uw goud verkopen bij Goudpunt in Assen. De makkelijkste manier van goud verkopen in Assen is via onze fysieke winkel in Assen. Wij taxeren uw goud dan vrijblijvend en betalen hiervoor de hoogste prijs. 

Goud inwisselen in Assen; hoe doe ik dat?

Goud inwisselen in Assen doet u bij ons makkelijk en snel. Onze goudspecialist in Assen gaat direct voor u aan de slag met een taxatie. Na de taxatie ontvangt u van ons een aanbod. Op basis van dit aanbod heeft u de keuze om de verkoop door te zetten of het goud weer mee te nemen. Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan betalen wij direct uit. 

Goud verkopen in Assen op afspraak

Om uw goud te verkopen in Assen is het mogelijk om een afspraak te maken in onze winkel aan de Weiersloop in Assen. Dit kan makkelijk telefonisch of per mail. Ook via whatsapp bieden wij de mogelijkheid om een afspraak te maken in Assen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice en dan kijken wij samen naar een geschikt moment om de afspraak in Assen in te plannen.

Gouden sieraden verkopen in Assen

Het verkopen van gouden sieraden in Assen doet u makkelijk en snel aan de Weiersloop in Assen. U kunt in Assen langs komen met alle soorten sieraden, van versleten en kapotte sieraden tot nieuwe sieraden. Wij taxeren uw sieraden vrijblijvend op onze locatie in Assen

Zilver inkoop Assen

Zilver verkopen in Assen bij Goudpunt aan de Weiersloop. Wij kopen alle soorten zilver. Verkoop uw zilveren munten, sieraden, bestek, baren of munten bij Goudpunt in Assen

Goudpunt juwelier Assen

Goudpunt juwelier in Assen vind u aan de Weiersloop 15. Wij kopen goud en zilver. Sieraden, munten, baren, tandgoud, sloopgoud en andere soorten goud en zilver. 
Bij Goudpunt juwelier in Assen bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw goud en zilver

Kom langs in Assen

Goudpunt
Weiersloop 15
Assen, Nederland

Store opening hours
Ma – Vr, 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag, gesloten
Zondag, gesloten

Of bel direct en stel jouw vraag!
+31 50 206 4008
Ma – Vr 09:00-18:00 uur

OF maak een afspraak in een van onze andere locaties:

Goudpunt Groningen

GRONINGEN BINNENSTAD

Oosterstraat 48-2, Groningen, 9711 NW

Goudpunt Zwolle

Centrum Zwolle

Luttekestraat 42, Zwolle