goudpunt groningen

Uw goud en silver verkopen in Groningen

Uw kostbaarheden zijn goud waard. Wacht dus niet langer, profiteer van de goudkoers en maak vrijblijvend een afspraak bij onze locatie bij Goudpunt Groningen.

Goudpunt Groningen

uw goud verkopen in regio groningen voor de beste prijs.

Uw kostbaarheden zijn goud waard. Het is daarom interessant om uw goud & zilver te verkopen. Wij kopen alle Gouden sieraden, Gouden munten, Gouden baren, Overig goud, Zilver, Platinum, Horloges, Diamanten, Verzamelingen in regio Groningen. 

Wat klanten over ons zeggen…

Ik kon er super snel terecht en ben uitstekend geholpen. Ik raad iedereen aan om naar GoudPunt te gaan!

Bastiaan

De winkel van GoudPunt zag er super goed uit en heb de hoogste prijs gekregen voor mijn oude sieraden. Nogmaals bedankt!

Mirjam

Het personeel is heel vriendelijk en het voelde goed om mijn  ouder sieraden bij GoudPunt in te leveren. Ik heb direct tegen mijn vrienden gezegd, hun goud bij Goudpunt in te leveren.

Jannie

Ik had nooit verwacht dat ik zoveel voor mijn oud goud zou krijgen. Bedankt GoudPunt.

Antje
goudpunt

Veelgestelde vragen

Oude sieraden verkopen?

Wij taxeren altijd gratis en vrijblijvend. Kom langs bij ons in de winkel en ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn.

Wanneer en hoe betalen jullie uit?

Als u bij GoudPunt verkoopt dan betalen we u direct contant uit. Geld op uw rekening is ook geen probleem bij GoudPunt. 

Kan ik ook zonder afspraak bij jullie terecht?

Ja, dat kan. U bent ook zonder afspraak welkom bij ons in de winkel 

Komt GoudPunt ook aan huis?

Is vervoer een probleem voor u? of heeft u een andere reden dat u niet langs kunt komen? Neem dan even telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Goudpunt in Groningen?

Hoogste prijs garantie

Benieuwd welke goudprijs per gram u kunt krijgen? U krijgt bij ons in Groningen namelijk altijd de hoogste prijs voor uw goud.

Gecertificeerde weegschalen

Onze weegschalen voldoen aan de normen en eisen. Wij werken alleen met gecertificeerde weegschalen goedgekeurd voor gebruik binnen Europa.

Gratis & Vrijblijvend

Onze goudspecialisten in Groningen zijn experts op het gebied van kostbaarheden. Een taxatie is altijd kosteloos en vrijblijvend. 

Mijn goud verkopen bij Goudpunt Groningen

Bij Goudpunt in Groningen kunt u uw goud verkopen . Als u woont in de omgeving van Groningen, kunt u zowel met als zonder afspraak uw goud verkopen bij Goudpunt in Groningen. De makkelijkste manier van goud verkopen in Groningen is via onze fysieke winkel in Groningen. Wij taxeren uw goud dan vrijblijvend en betalen hiervoor de hoogste prijs. 

Goud inwisselen in Groningen; hoe doe ik dat?

Goud inwisselen in Groningen doet u bij ons makkelijk en snel. Onze goudspecialist in Groningen gaat direct voor u aan de slag met een taxatie. Na de taxatie ontvangt u van ons een aanbod. Op basis van dit aanbod heeft u de keuze om de verkoop door te zetten of het goud weer mee te nemen. Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan betalen wij direct uit. 

Goud verkopen in Groningen op afspraak

Om uw goud te verkopen in Groningen is het mogelijk om een afspraak te maken in onze winkel aan de Oosterstraat in Groningen. Dit kan makkelijk telefonisch of per mail. Ook via whatsapp bieden wij de mogelijkheid om een afspraak te maken in Groningen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice en dan kijken wij samen naar een geschikt moment om de afspraak in Groningen in te plannen.

Gouden sieraden verkopen in Groningen

Het verkopen van gouden sieraden in Groningen doet u makkelijk en snel aan de Oosterstraat in Groningen. U kunt in Groningen langs komen met alle soorten sieraden, van versleten en kapotte sieraden tot nieuwe sieraden. Wij taxeren uw sieraden vrijblijvend op onze locatie in Groningen

Zilver inkoop Groningen

Zilver verkopen in Groningen bij Goudpunt aan de Oosterstraat. Wij kopen alle soorten zilver. Verkoop uw zilveren munten, sieraden, bestek, baren of munten bij Goudpunt in Groningen

Goudpunt juwelier Groningen

Goudpunt juwelier in Groningen vind u aan de Oosterstraat 48-2 in Groningen. Wij kopen goud en zilver. Sieraden, munten, baren, tandgoud, sloopgoud en andere soorten goud en zilver. 
Bij Goudpunt juwelier in Groningen bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw goud en zilver

Kom langs in Groningen

Goudpunt
Oosterstraat 48-2
Groningen, Nederland

Store opening hours
Ma – Vr, 09:00 – 18:00
Zaterdag, 10:00 – 17:00
Zondag, gesloten

Of bel direct en stel jouw vraag!
+31 50 206 4008

OF maak een afspraak in een van onze andere locaties:

Goudpunt Assen

Assen centrum

Weiersloop 15, Assen

Goudpunt Zwolle

Zwolle centrum

Luttekestraat 42, Zwolle