Alle gouden ringen, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden ringen ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Alle gouden armbanden, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden armbanden ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Gouden Oorbellen

Alle oorbellen, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden oorbellen ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Alle gouden kettingen, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden kettingen ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Alle gouden munten, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden munten ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Alle gouden horloges, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden horloges ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Gouden Broches

Alle gouden broches, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden broches ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Goudbaren

Alle goudbaren, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw goudbaren ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Gouden tanden

Alle gouden tanden, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden tanden ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen. Wij trekken GEEN gouden tanden.

Exclusieve merkhorloges

Merkhorloges van bijvoorbeeld Rolex, Cartier, Breitling of IWC. Zowel oud als nieuw. Wij kopen uw exclusieve merkhorloge en betalen hier een reële prijs voor. 

Alle diamanten met en zonder certificaat. Dit geldt ook voor diamanten sieraden. Diamanten sieraden die niet voorzien zijn van een certificaat worden beoordeeld door onze diamantair. Wij kunnen wellicht een meerprijs ten opzichte van de goud en diamant prijs bieden.

Alle zilveren voorwerpen, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw zilveren voorwerpen ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.