Alle gouden ringen, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden ringen ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Alle gouden armbanden, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden armbanden ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Gouden Oorbellen

Alle oorbellen, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden oorbellen ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Alle gouden kettingen, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden kettingen ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Alle gouden munten, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden munten ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Alle gouden horloges, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden horloges ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Gouden Broches

Alle gouden broches, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden broches ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Goudbaren

Alle goudbaren, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw goudbaren ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Gouden tanden

Alle gouden tanden, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw gouden tanden ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen. Wij trekken GEEN gouden tanden.

Antiek Goud

Al uw antiek goud; Wij kopen goud antiek ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Tafel goud

Alle gouden tafelgoud, zowel oud als nieuw, mes of vork; Wij kopen uw gouden tafel bestek ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.

Alle zilveren voorwerpen, zowel oud als nieuw; Wij kopen uw zilveren voorwerpen ongeacht de staat, met en ook zonder beschadigingen.