Gouden armband verkopen of taxeren?

Verkoop uw gouden armband bij Goudpunt

Vrijblijvende taxatie van uw gouden armband

Bent u in het bezit van een gouden armband die u niet meer draagt, omdat u het niet mooi meer vindt of omdat deze kapot is? Laat uw gouden armband dan vrijblijvend taxeren door Goudpunt. Wij zijn gevestigd in Groningen, Assen en Zwolle en gespecialiseerd in de inkoop van goud en zilver. Bij ons kunt u terecht voor een gratis en deskundige taxatie van uw gouden armband.


Verschillende soorten gouden armbanden

Gouden armbanden in alle soorten en maten
Gouden armbanden zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er dikke en dunne armbanden, dames- en herenarmbanden, armbanden voor kinderen en volwassenen en gouden armbanden in verschillende kleuren en gehaltes, zoals 8, 14, 18, 20 en 24 karaat. Bij Goudpunt meten wij het gehalte van uw gouden armband en betalen wij u een reële prijs per gram goud uit.


Direct contant geld voor uw gouden armband

Bij Goudpunt kunt u uw gouden armband direct verkopen. Wij bieden u de hoogste goudprijs per gram en betalen direct contant uit. Bij akkoord hoeft u niet te wachten op uw geld, maar ontvangt u het meteen in handen. Zo heeft u snel en gemakkelijk extra geld in handen.


Vrijblijvende taxatie van uw gouden armband

Bij Goudpunt kunt u uw gouden armband vrijblijvend laten taxeren. Onze experts hebben jarenlange ervaring met het taxeren van goud en zilver en zijn op de hoogte van de actuele marktprijzen. Zo weet u altijd wat uw gouden armband waard is en kunt u een weloverwogen beslissing maken over de verkoop ervan.


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende taxatie van uw gouden armband bij Goudpunt in Groningen, Assen of Zwolle.goudpunt assen zwolle groningen


Goud en zilver verkopen in Groningen, Assen en Zwolle

Heb je nog oude sieraden of munten die je niet meer gebruikt? Verkoop ze dan aan ons! Wij kopen goud en zilver in onze winkels in Groningen, Assen en Zwolle. Bij ons krijg je een eerlijke prijs voor je edelmetalen, gebaseerd op de actuele goud- en zilverkoersen.


Onze ervaren en gecertificeerde taxateurs bekijken de waarde van je goud en zilver en doen je een passend aanbod. Je kunt vrijblijvend langskomen bij een van onze winkels. We begrijpen dat je misschien twijfelt over de waarde van je sieraden of munten, daarom geven we je graag een gratis en vrijblijvende taxatie.


Wij kopen onder andere:

– Gouden en zilveren sieraden

– Gouden en zilveren munten

– Goud- en zilverbaren

– Oud goud

– Goud en zilver met of zonder edelstenen


We streven ernaar om je een eerlijke prijs te bieden voor je edelmetalen, gebaseerd op de actuele marktprijs. Daarnaast betalen we direct contant of via bankoverschrijving.


Wil je je goud en zilver verkopen? Kom langs bij een van onze winkels in Groningen, Assen en Zwolle en ontvang een eerlijke prijs voor je edelmetalen.